Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p0044039 150x110 Noul BMW Seria 7 prezentat oficialNoul Seria 7 este probabil cea mai importanta lansare de anul acesta pentru BMW. Pentru ca e vorba de lux si pentru ca e vorba de segmentul care conteaza cel mai mult la imagine. Masina a fost asteptata cu mare interes, mai ales ca multa lume a fost de parere ca vechiul model a fost gresit de la bun inceput, din punct de vedere al designului.

Acum ma uit pe forumuri si observ, in general, o usoara deceptie legata de stiulul noului Seria 7. E oarecum ciudat, pentru ca BMW a revenit cu actuala generatie la un stil clasic, normal, fara experimente. Adica exact cum n-a procedat cu generatia care tocmai a iesit din productie. Atunci au experimentat un stil nou, intr-un segment care digera greu schimbarile si si-au atras critici. Multi spuneau atunci ca masina se va dovedi un esec de vanzari. N-a fost cazul si nu e greu de intuit de ce. BMW este un brand puternic si Seria 7 este unul din veteranii clasei de lux. Chiar daca masina n-a fost pe gustul publicul consumator de masini din clasa de lux, inertia si-a spus cuvantul, iar prestanta marcii si tehnologia de varf a compensat un design deloc inspirat.

Bun, BMW a invatat lectia si a renuntat la experimente cu noul model. Si acum publicul e usor deceptionat. Deci oamenii n-au acceptat designul vechii generatii Seria 7, dar au acceptat ideea de schimbare. Vor altceva, iar BMW trebuie sa faca ceva, sa-i surprinda placut. Designul – asta este probabil cartea castigatoare in clasa de lux, pentru oricare dintre cei trei grei: Mercedes, BMW si Audi. Nu tehnologia sau luxul, pentru ca la acest capitol e greu pentru oricare dintre ei sa-si devanseze clar adeversarii.


p00458702 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p00458731 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p0045874 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p0044069 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p0044038 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p0044045 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

p0044048 Noul BMW Seria 7 prezentat oficial

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.