Un milion de kilometri

Am primit azi un comunicat interesant de la Porsche Romania. Oamenii se lauda cu un client de-al lor care a reusit sa parcurga 1.000.000 km cu o Skoda Octavia Tour, fara ca masina sa aiba nevoie de reparatii majore – asa spun ei.

Proprietarul este din Craiova si a cumparat masina (Skoda Octavia Tour 1.9 TDI, 90 CP) pe … 07.06.2004. Sa facem niste calcule simple.

1.000.000 km si o perioada de timp de 4 ani. Asta inseamna 250.000 km pe an. Si cum apreciem ca un an are 365 de zile:) ajungem la concluzia ca masina a parcurs, in medie, 684 km pe zi! E clar ca soferul nostru din Craiova nu a avut prea mult timp liber in astia 4 ani… asta in situatia in care numai el a condus masina.:)

Cum nu gasesti asa usor oameni care sa stea numai pe drumuri, Porsche Romania vrea sa promoveze aceasta reusita (putina publicitate referitoare la fiabilitate nu strica niciodata). Asa ca ne informeaza despre site-ul www.primulmilion.ro pe care ar trebui sa gasim informatii detaliate despre aceasta reusita si cateva cuvinte ale domnului care nu prea s-a dat jos din masina.

Zic “ar trebui” pentru ca singura informatie pe care am gasit-o cand am accesat site-ul este urmatoarea – “Firefox can’t find the server at www.primulmilion.ro.” Sa speram ca se prind repede si-i dau drumul…

UPDATE: Site-ul www.primulmilion.ro merge si se pare ca mergea si cand am scris postul. Pur si simplu pe calculatorul meu nu se deschide nici acum si nu inteleg de ce…

img 3482 11 Un milion de kilometri

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.