Blog oficial Kia RomAuto

L-am descoperit abia azi, din intamplare, dar se pare ca este functional din luna ianuarie. Il gasiti la adresa www.kia-buzz.ro si e in aceeasi idee cu blogul Kia Motors (www.kia-buzz.com). Bogdan Pasa, PR&Marketing Manager la Kia RomAuto posteaza chestiile “oficiale”, iar “Oaspetii Kia” (oameni din presa auto) scriu editoriale, in general despre contactele lor cu masinile si brandul Kia.

Poate imi fac timp sa scriu si eu o povestioara despre masina mea, evident o Kia, mai ales ca nu am deocamdata nimic de reprosat, chiar daca n-am avut nici un discount “confidential”, ca Robert icon smile Blog oficial Kia RomAuto

PS: Ultimul post, al lui Bogdan Pasa, ne spune ca de azi e disponibila Kia cee’d ISG (Idle Stop & Go). E vorba de un sistem care opreste motorul cand masina stationeaza in aglomeratie si il porneste automat cand soferul vrea sa plece. Teoretic, sistemul asta ar trebui sa reduca consumul mediu cu 6%, fata de versiunea “normala”, cu acelasi motor, iar in ciclu urban reducerea consumului ar trebui sa fie de circa 15%. Nu cred ca in Bucuresti se vor atinge reducerile astea, dar trebuie sa ne convingem cu un drive-test. Ce e foarte misto e ca iti poti lua masina cu ISG fara sa platesti nimic in plus, pana pe 30 aprilie. Era un studiu mai demult in care se zicea ca oamenii nu au nimic impotriva solutiilor antipoluare, dar doar daca nu ii costa nimic in plus. Daca se mai obtine si o mica reducere a consumului, cu atat mai bine.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.