Fara limite: Chinezii copiaza Rolls-Royce Phantom

Era inevitabil. Chinezii au pus ochii pe Rolls Royce Phantom si au facut o copie de toata… jena. Pentru ca acum nu mai e vorba doar de nesimtire si penibil, ci si despre tupeul de a copia absolut orice. Scarbosenia de mai jos a fost creata de Geely, se numeste Geely GE si chiar nu are rost sa mai pun un Phantom alaturi, pentru comparatie, deoarece “designerii chinezi” si-au dat toata silinta sa reproduca fidel limuzina britanica de superlux. Nu le-a iesit deloc la detaliu, ci doar la general. Pentru ca ar fi fost prea complicat sa monteze portierele cu deschidere in oglinda , au pus unele normale.

Da de ce sa zicem ca n-au avut pic de originalitate?? Au avut! In spate exista un singur loc, un “tron” pentru cretinul care si-ar cumpara asa ceva si ar mai plati si un sofer sa-l duca de colo colo. In stil.

Mie mi se pare masina perfecta pentru cocalarul/manelistul roman. Ala cu bluza neagra, mulata peste burta si cu o marca italiana scrisa discret peste tot.geely Fara limite: Chinezii copiaza Rolls Royce Phantom

geely1 Fara limite: Chinezii copiaza Rolls Royce Phantom

geely2 Fara limite: Chinezii copiaza Rolls Royce Phantom

geely3 Fara limite: Chinezii copiaza Rolls Royce Phantom

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.