BMW-urile nu mai intereseaza pe nimeni

“BMW 520i,MOD.2001,136000 KM ORIGINALI,ABS,ASC,6 AIRBAGS,COMENZI VOLAN,DUBLU CLIMATRONIC,OGLINZI EL.,INCALZITE,HELIOMATE,PERDEA EL.SPATE,TELEFON BMW,COMPUTER BORD,FOLII OMOLOGATE RAR,PACHET CROM,JANTE 17 CROM,OGLINZI M CROMATE,ELEROANE,PLEOAPE FARURI,TOBE BORLA,RADIO CD+6 BOXE+TUB BASS GROUND ZERO+STATIE,PROIECTOARE CEATA,PRESURI ALUMINIU,BORD CARBON+CROM,MANERE USI CROMATE,SIROCCO…STARE OPTICA SI DE FUNCTIONARE F.BUNA,PRIM PROPRIETAR IN RO.MASINA A FOST TINUTA DOAR IN GARAJ.
PRET:8500 EURO NEG.”

Un anunt de pe softpedia. Omul a postat anuntul acum o luna jumate si are 3 pagini, numai cu “UP”-urile proprii. Nimeni n-a intrebat nimic de masina! Nimeni, nici macar o vorba. Nu stiu daca are legatura pretul de 8.500 euro negociabil sau daca lumea nu crede ca o masina adusa de afara poate sa aiba o medie de doar 17.000 pe an. Cert e ca masina nu intereseaza pe nimeni de acolo.

Romanii sunt mult mai reticenti cu masinile si cu cheltuielile in general. Se simte clar. Poate ca asa ar fi trebuit sa fie si inainte de isteria asta cu criza si nu s-ar mai fi ajuns aici.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.