Coincidenta? Poate ca nu

Ieri dupa amiaza, dar mai ales astazi, oamenii au devorat informatiile – prezente peste tot – despre noua Dacia SUV. Aprecieri de tot felul: frumoasa, decenta, un pas inainte, urata, oribila etc. Fiecare si-a dat cu parerea. Este clar ca se va vorbi despre masina si despre pozele astea pana cand Dacia va prezenta oficial modelul.

Adiacent, sare in ochi faptul ca pozele au aparut chiar pe data de 2 iulie. Adica exact data la Renault si Dacia serbeaza 10 ani de la preluarea Dacia de catre francezi. Teoretic, Dacia vrea sa pastreze secretul asupra aspectului SUV-ului. Au facut treaba buna pana acum, pentru ca nu se stia mai nimic. Doar cateva poze neclare cu o silueta camuflata. Si iata ca, exact la aniversarea Renault/Dacia, apar primele poze cu SUV-ul. Necamuflat, asa ca se vede foarte clar aspectul masinii din mai multe unghiuri.

Nu poti sa nu te intrebi, in ciuda secretomaniei de pana acum, nu cumva aceste 3 poze sunt pregatite chiar de Renault/Dacia? Nu cumva au fost servite la cel mai bun moment pentru Dacia?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.