Audi testeaza prototipuri in Romania!

In sfarsit, producatorii mari din Europa s-au prins ca nu exista locatii mai bune pentru teste ca in Romania. Audi se pare ca sunt primii care si-au dat seama de asta, asa ca testeaza la Iasi componente tehnice ale noii generatii A6. Pozele sunt facute de un membru al Clubaudi.ro si au ajuns chiar pe WorldCarFans.

4856987 Audi testeaza prototipuri in Romania!

Audi A6 testat in Romania

Ideea e ca nemtii astia nu stiu ce-au pierdut pana acum. Cand te gandesti ca ei testeaza suspensiile pe piste speciale, cu denivelari create de mana omului…(!!) Pai nu-i mai bine in Romania? Denivelari (de fapt, gropi in toata regula!!) la tot pasul, idioti pretutindeni, asa ca toate sistemele electronice de stabilitate vor lucra in conditii reale, praf cat cuprinde (de ce le trebuie Africa sau mai stiu eu ce tara de-asta?!). Plus ambuteiaje gigant, sa tot vezi cand se prajeste ambreiajul…

Welcome to Romania! Veniti si testati! Daca rezista aici, garantat rezista unde vreti voi in lumea asta! Totusi aveti grija… niste fani infocati ai masinilor scumpe s-ar putea sa nu sesizeze ca-i vorba de un prototip de teste si riscati sa plecati fara material!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.