GENIAL! – “In intersectie merg mai repede, ca sunt multi care trec pe rosu”

E cea mai tare replica pe care-am auzit-o vreodata la o asa-zisa soferita. Pe bune, ce-o fi in capsoru’ ei de-a ajuns sa zica asa ceva? La TV?!

Duduie, asta e o regula. E una de baza. Cand te apropii de intersectie accelerezi sa nu te surprinda, Doamne fereste, vreun tampit care trece pe rosu. Da-i tare ca poate Bentley-u’! 121 km/h e bine! Dar vezi ca mai sunt niste reguli de bun-simt, daca tii la pretioasa piele.

– Cand te apropii de trecerea de pietoni, striveste acceleratia!! Muritorii aia de s-au gasit sa-si intersecteze drumu pe acolo, sigur sunt vinovati de ceva! Unu poate-i paparazz de-ala de face poze naspa cu tine. Si daca nu-i unu de-asta, sigur e unu care te-a injurat vreodata. Juma’ de tara a facut-o, deci probabilitatea e mare.

– Cand vezi ca te opreste Politia, accelereaza! Dintre pieile Bentley-ului tu nu vorbesti decat cu Ministrul de Interne, nu cu vreun transpirat de la Rutiera.

Dupa ce aplici cateva de-astea, suna la o televiziune, intra in direct si explica cum iti protejezi tu pielea in orasul asta salbatic.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.