Oferte – Opel Astra

Opel Astra e o masina care place romanilor. Mai ales generatia veche, importat din Germania. Ideea e ca acum ar trebui urmarite reducerile pentru modelul care este inca in showroom-uri, daca vrei o masina buna, ferita de probleme grave si – foarte important – noua.

Generatia actuala se va mai vinde, in Romania, inca pentru cateva luni. A aparut noul Opel Astra, a debutat la Frankfurt si nu va mai trece mult si va ajunge in showroom-uri. De fiecare data, la schimbarea unei generatii, apare ocazia unor reduceri substantiale. Importatorul are masini comandate, are masini pe stoc si vrea sa scape de ele, pentru ca urmeaza sa primeasca modelul nou, generatia noua. Asa ca apeleaza la reduceri, cele mai bune prietene ale romanului (nu numai) amator de chilipiruri. Asta e situatia acum, cu modelul Astra.

Ca idee, modelul Astra Enjoy (cel mai ieftin) este acum la oferta si costa 10.990 euro, cu TVA inclus si prima de casare inclusa, plus un discount de la Opel. E un pret bun, pentru o masina noua, la final de generatie si – ca urmare – cu multe dintre problemele de constructie rezolvate treptat in anii de productie. La banii astia primesti un motor pe benzina, de 1,4 litri si 90 CP (nu e cine stie ce, dar e convenabil) plus echipamente decente: geamuri si oglinzi electrice, climatizare electronica, ABS, airbag-uri frontale si laterale, radio CD cu comenzi pe volan.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.