Motocicleta electrica capabila sa ajunga la 240 km/h

Mission One Motocicleta electrica Motocicleta electrica capabila sa ajunga la 240 km/hCine crede ca motocicletele nu vor fi atinse de sindromul “electric” n-are decat sa priveasca ce au reusit cei de la Mission Motors – crearea uneia dintre cele mai performante motociclete electrice, care va intra in productia de serie anul viitor. Mission One este una dintre primele motociclete electrice care si-a dovedit performantele si are sanse sa iasa pe sosele, daca motociclistii amatori de tehnologii “green” nu vor avea o problema cu pretul de 69.000 de dolari. Bani cu care s-ar putea cumpara dealtfel multe Harley-uri…

Mission Motors sunt tot americani si vor deveni probabil corespondentul in industria moto a ceea ce este astazi Tesla Motors in domeniul auto.

Mission One Motocicleta electrica2 Motocicleta electrica capabila sa ajunga la 240 km/h

Mission One a tras deja atentia dupa ce a reusit sa atinga o viteza maxima de 240 km/h pe pista de sare de la Bonneville. Plus ca autonomia de (tot) 240 km nu este deloc de neglijat, cu atat mai mult cu cat se spune ca durata de incarcare completa a bateriilor este de doar 2 ore.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.