Noua generatie de soferi

Asteptati, ca si mine, sa se inchege in jurul nostru, timid, o usoara nuanta de civilizatie? Mai aveti speranta ca, incet-incet, sa incepem sa ne bucuram de condusul unei masini, fara stresul de a sti ca sunt sanse sa nu ajungem intregi acasa datorita prostiei unuia?

Vesti proaste. Nu se va intampla.

George Buhnici scrie un editorial pe promotor despre nesimtirea si prostia multora care circula, din pacate, printre noi. Inconstientii pentru care a devenit manevra obligatorie sa-ti franeze in fata dupa ce te depasesc pentru ca, vazandu-i venind in retrovizoare, nu te-ai grabit sa te arunci imediat in sant. De bunavoie, daca nu, silit de ei. Oamenii care nu se gandesc o clipa ce poate rezulta din manevrele lor de cretini, cu impresii prea optimiste legate de propria existenta. Personal, mi-e greu sa spun ca le doresc binele oamenilor astora. Mai degraba invers. Si-o merita.

Sper ca selectia naturala sa-si faca treaba si oamenii sa se schimbe. Soferii sa se schimbe. Greu de crezut.  Uitati reactii la editorialul lui George:

Imbatranesti prietene…. cam prematur. Daca o banala iesire in trafic iti genereaza asemenea atacuri de panica… xanax ! Daca sunt doar povete batranesti aruncate la impresie… le stim. Iti lipseste total respectul fata de semeni, te consideri evoluat si vrei sa semnalezi asta… grow up man !!!

deja esti expirat; du-te cu trenul !!!

Astia sunt soferii romani. Daca atragi atentia ca traficul in Romania este o jungla fara reguli, “te consideri evoluat”. si ii privesti “de sus” pe ceilalti. Si doamne fereste sa faci asa ceva! Asta ii oftica pe romani cel mai tare. Fiecare dintre noi e mai bun decat celalalt. Si nu se multumeste sa stie doar el asta. Trebuie s-o demonstreze celorlalti.

Putine sperante pentru viata asta.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.