Bulgarii joaca ruleta ruseasca. In trafic

Ne tot plangem de mila in privinta traficului infernal din Bucuresti (fara sa facem nimic in sensul asta, ca doar suntem romani), dar iata ca altii au probleme mai mari. Bulgarii sunt mai nebuni ca noi. Cel putin vreo 50 dintre ei, din Sofia, care au gasit distractia suprema, inspirati probabil din anumite scenarii americane. Grupul acestor baieti veseli, cu sanse mici sa ajunga la pensie, organizeaza un soi de ruleta ruseasca, noaptea, pe arterele circulate din Sofia.

Crash 250x154 Bulgarii joaca ruleta ruseasca. In traficTinerii, majoritatea foarte tineri, pe la 20 de ani, pariaza pe acest “joc” extrem care presupune trecerea cu viteza mare, pe rosu prin intersectiile circulate. Daca ating o masina, un pieton sau franeaza, pierd pariul. Si avand in vedere ca circa 5 oameni au murit pana acum in aceste intreceri, bulgarii par sa aiba metalitate de invingatori. Nu cedeaza, desi sub rotile SUV-urilor pe care le conduc se intampla sa moara oameni. O alta distratie extreme consta in parcurgerea, pe contrasens, a intersectiilor cu sens giratoriu. Bineinteles, in viteza. Si cand se plictisesc si de asta, trec la curse pe centura orasului. Pe care, ocazional, o blocheaza pentru a-si putea face de cap pe anumite portiuni de drum.

Politia n-a reusit pana acum sa lichideze acest grup de adrenalinisti, dar nu-i de mirare. Fratia cu Politia Romana este prea puternica pentru a exista diferente mari.

Sursa: telegraph via WCF

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.