Noul Renault Fluence poate fi comandat in Romania

Renault a facut o lansare in Romania pentru noul Fluence cam acum o luna. De fapt a fost mai degraba o prezentare, pentru ca masina nu era atunci disponibila la vanzare. Acum este si la ce preturi are, cred ca vom vedea in urmatorii ani o invazie de Fluence-uri, la fel cum fu situatia si cu Megane Sedan, modelul pe care Fluence il inlocuieste.

Preturile pornesc de la 12.900 euro, cu TVA inclus pentru motorul de 1,6 litri, benzina, de 110 CP. Configuratorul de pe site are grija sa-ti atraga atentia ca pretul asta este o reducere de la 14.100 euro. Mai este disponibil si dieselul de 1,5 litri, care poate fi comandat in versiunile de 85 CP si 105 CP, preturile de pornire fiind de 13.800 euro, respectiv 16.350 euro.

3art11 Noul Renault Fluence poate fi comandat in RomaniaLa cam toate articolele pe care le-am scris pe Sotto despre noul Renault Fluence, comentariile n-au prea fost de partea modelului francez. Majoritatea celor care au comentat au spus ca masina este urata. Acum, nu prea inteleg de ce. Pana la urma nu ni se mai serveste un Megane berlina, care avea toate sansele sa iasa urat la partea din spate. Renault a conceput o berlina compacta cu identitate proprie, care mie nu mi se pare deloc urata. Nu-i o mostra de design de nu stiu ce clasa, dar arata bine. Asa cred eu. La fel cum cred ca sloganul din Romania, “calatoreste business class” este prea exagerat. Renault se refera aici la spatiul interior, foarte generos la cei 4,62 metri ai masinii. Inteleg paralela, businees class – spatiu, dar totusi… Nimic de la Fluence nu are treaba cu business class, prin care eu inteleg mai mult decat spatiu.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.