Cu Audi A6, dar nu peste tot

Zilele trecute am spalat cee’d-ul, iar la spalatorie m-am conversat cu un om care era interesat de modelul asta. M-a intrebat cat costa, cum merge, chestii de-astea. Si mi-a zis ca vrea sa schimbe masina, un Polo, pentru ca avea deja cam 5 ani. Omul avea o firma, multe Loganuri pentru agenti, un Fiesta, un Polo si probabil alte cateva masini mici.

Bijuteria lui era un Audi A6 4.2 TDI. De care mi-a zis ca nu s-ar desparti, ca-i place foarte mult, dar ca realitatea il obliga sa nu mearga cu masina asta constant. Omul nu avea figuri, asa ca, pentru alergatura prin oras apela la Polo, Fiesta, masini de clasa mica. Mult mai eficient, mi-a zis, pentru ca avea nevoie de parcare in centru, avea nevoie de agilitate, iar A6-ele nu este potrivit pentru asta si il foloseste pentru mers in afara orasului si intalniri foarte pretentioase.

Din punctul meu de vedere, asta e realism. Unul care te avantajeaza, iti face munca mai usoara. Iar multi nu pricep nici acum ca, in Bucuresti, nu merita sa mergi toata ziua intr-un X5. Sa te chinui sa gasesti loc de parcare si spatiu pe stradutele din centru, doar pentru ca nu poti renunta la valoare.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.