Dacia Logan, pentru prima data in culoarea neagra

Dacia ofera in Franta, pentru prima data, culoarea neagra, in cadrul unei editii limitate, Black Line. Nu e sigur, dar eu cred ca peste ceva timp se va oferi si in Romania optiunea asta. Care, surprinzator, a lipsit pana acum din paleta de culori a lui Logan. In Franta e vorba si de echipamente in plus, dar si de cateva chestii specifice. Nimic important, poate cu exceptia satelitului de comanda, la volan, pentru sistemul audio.

Dacia Black Line MT Dacia Logan, pentru prima data in culoarea neagra

Stiu ca multi prefera culoarea neagra, eu sunt unul dintre ei. De fapt, eram. In Romania, o masina neagra este intotdeuana murdara! Curatenia tine doar 20 de minute dupa ce o scoti din spalatorie. Este atat de mult praf in Bucuresti, incat in jumatate de ora vezi deja o pelicula pe masina. Dupa o noapte in parcare, arata deja pulverizata serios cu praf. Plus ca, se vede pe ea orice zgarietura, oricat de mica. Cand se zgarie oricat de putin lacul transparent de deasupra, se vede. Si este enervant. Rau.

Oricum, o Dacia Logan neagra va da tonul unui nou curent. Masina neagra, geamuri cu smoala folie, un hip-hop de cartier si gata inca o imagine penibila a romanului avid dupa lux ieftin.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.