Teapa garantata de TBI Leasing

Desi au avut un an greu, desi piata de auto merge taras inapoi, unii nu se invata minte. Si cred ca prosteala merge inainte, ca sunt idioti care sa “muste” din Ofertele speciale, pregatite in cazul de fata de societatile de leasing. Masini supraapreciate rau de tot, care, desi sunt platite cu avans de minim 15% si inca vreo 3 ani de rate, valoreaza aproape cat unele noi.

Sa vedem ce Oferte speciale de masini reposedate avem la TBI Leasing (la ei am nimerit azi, dar probabil toti ceilalti fac la fel):

Kia ceed Teapa garantata de TBI Leasing

Asa… o Kia cee’d cu cel mai mic motor pe benzina, care face doi ani pe parcursul anului asta se vinde cu 8.800 euro, fata TVA. Pretul total ar fi de 10.472 euro. Noua, masina a costat 11.800 euro. So, TBI Leasing vine o masina low-cost, care se depreciaza repede, cu 2 ani vechime si 15.000 km la bord, cu doar 1.328 euro mai putin decat a costat masina noua! Ce-i intereseaza pe ei ca in realitate o masina noua pierde cel putin 10% din valoare in momentul in care iesi din curtea dealerului? E prosteala pe fata si tare as fi curios sa cunosc unul care “musca” oferta asta!

Honda Accord Teapa garantata de TBI Leasing

Daca nu va place Kia de mai sus, puteti opta pentru o Honda Accord. Generatia veche, cu aproape 3 ani vechime si 30.000 km, dar la un pret de 18.000 euro, fara TVA. Adica 21.420 euro cu TVA cu tot!! Ca idee, noul model, cu acelasi motor, costa la momentul asta 22.230 euro, cu TVA inclus! Ce bune-s Hondele astea, cum nu se depreciaza ele deloc dupa 3 ani, chiar si daca se schimba generatia!

Ford Mondeo Teapa garantata de TBI Leasing

Sau poate vreti un Ford Mondeo, generatia veche, de aproape 6 ani, cu 232.000 km, adica aproape de colaps, la imbatabilul pret de 7.140 euro, cu TVA inclus?

Oare astia care se ocupa de vanzarea masinilor reposedate gandesc? Ma invita la dracu-n praznic, in Tunari, ca sa-mi vanda ce? Niste masini second hand cu pret de nou? Le doresc un sincer faliment placut!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.