Mersul pe contrasens se plateste. Cu viata

Eu refuz sa cred ca un om normal poate atinge nivelul asta de inconstienta. Cum sa mergi  pe contrasens, pe autostrada, unde stii ca se merge cu cel putin 130 km/h?! Chiar credea ca nu i se intampla nimic? Ca de obicei in situatii de-astea, mor si oameni nevinovati. Nevinovati in masura in care accepta sa-si puna viata in mainile unui nebun. Da, s-a intamplat in Romania…

Masina soferului inconstient, in care erau cinci oameni cu totul, a mers zeci de minute pe contrasens. Barbatul de la volan gresise intrarea pe autostrada si si-a spus ca va gasi, la un moment dat, o iesire, isi amintesc supravietuitorii. Zeci de soferi carora le-a iesit in fata masina i-au facut semne disperate soferului sa iasa de pe sosea. Barbatul insa s-a incapatanat sa mearga mai departe. La un moment dat, inevitabilul s-a produs. Un autoturism care venea regulamentar i-a facut praf.

Martorii spun ca exact inaintea impactului, soferul de-abia a reusit sa evite un alt accident.

Sursa

Am gresit si eu de cateva ori iesirea de pe autostrada. Toata lumea a facut-o cel putin o data. Dar nu franezi tare, nu dai inapoi! Mergi pana la urmatoare iesire si revii pe celelalt sens, intri iar pe sensul pe care ai gresit si iesi unde trebuie. Da, uneori poti sa ocolesti 50 km pentru asta. Dar daca n-o faci, e aproape sigur ca mori.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.