Cand nu stii ce conduci

BMW Seria 1 Cand nu stii ce conduciCum sunt pasionat de masinile BMW in special si de cele cu tractiune spate in general, m-a surprins sa aflu ca un studiu citat chiar de CEO-ul BMW arata ca 80% dintre clientii de BMW Seria 1 cred ca aceasta masina are tractiune fata! Seful BMW, care recunoaste ca este surprins de rezultatele studiului, a vrut sa sublinieze ca in aceste conditii, constructorul bavarez nu are nici o teama sa produca BMW-uri cu tractiune fata peste doar cativa ani.

La acest moment, BMW nu produce nici o masina cu tractiune fata, Seria 1 avand, ca si celelalte BMW-uri care nu sunt integrale, tractiune spate.

Ma intreb eu acum, cat de ignorant poti sa fii cand cumperi o masina? Inteleg ca nu toti clientii sunt pasionati de BMW, ci cumpara aceste masini pentru imaginea  de marca, dar totusi! BMW burduseste masinile cu electronica pentru siguranta, iar o buna parte din clientii lor nu stiu care este puntea motoare?! Apoi se mira cand intra tare intr-un viraj si masina reactioneaza altfel decat se asteapta ei.

E de bun simt sa stii ce masina conduci. Nu trebuie sa stii cum lucreaza Valvetronic, dar informeaza-te macar in privinta chestiilor elementare.

Sursa: Autonews via WCF

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.