Deci se poate! Cum sa-ti recuperezi banii, daca iti este ridicata masina!

De cand mi-a fost ridicata masina sunt foarte interesat de chestia asta. Care – asa cum afla toti cei care o patesc – este un abuz, unul facut cu complicitatea politiei si a administratiei locale.

Ce retinem din cazul asta (ascultati inregistrarea):

1. judecătorul a spus „că nu poţi să aplici o astfel de măsură care este dublată de ridicarea maşinii decât dacă ai unde să parchezi maşina respectivă”!!

2. omul care a cistigat in instanta despagubiri pentru ca i-a fost ridicata masina, le-a primit de la Politia Rutiera!! Deci firmele de ridicari nu platesc nimic in cazuri de-astea. Sunt perfect acoperite si ocupate sa adune bani buni pentru patronii prieteni cu cine stie ce ministri/primari.

3. deci omul ala a primit despagubiri din banii nostri ai tuturor. Aia cu care cotizam lunar. Cand politia face niste abuzuri si trebuie sa plateasca pentru ele, plateste din banii nostri!

Cand o sa scapam odata de mizeria asta, atat de evident abuziva? Hai ca se poate, firmele de ridicari au castigat deja cateva milioane de euro! Sau nu este de ajuns?Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.