Jucarii pentru oameni mari

Daca esti pasionat de masini – si ar cam trebui sa fii daca ajungi pe blogul asta – stii ca este foarte putin probabil sa te vindeci vreodata. Indiferent unde si la ce nivel ajungi, vei tresari de fiecare data cand auzi maraitul unui esapament “legat” de un motor puternic. Iti vei pierde ochii in zare dupa un coupe care accelereaza la turatie maxima si vei cauta mereu sa stii tot ce apare nou in domeniu.

BMW radio Jucarii pentru oameni mariEi bine, sunt mai multe metode de a fi in permanenta in contact cu masinile. Fie ca esti acasa sau in parc. Da, este vorba de o altfel de pasiune pentru masini, una care nu costa deloc mult, la nivel de incepatori. Dependenta de masinile controlate prin telecomanda radio este mai mare decat v-ati putea inchipui. Exista cluburi si campionate peste tot in lume, chiar si in Romania.

In functie de complexitate, pot fi niste jucarii sau adevarate masinute de curse, dar de orice fel ar fi, ideea este ca sunt atat de fun, incat multi spun ca daca participi o data la o asemenea cursa cu propria ta masinuta e ca si cum te-ai apuca de fumat. Adica… dependenta scrie pe tine! icon smile Jucarii pentru oameni mari

Cele mai complicate te pot pierde printre reglaje si ajustari. Nu-ti poti inchipui cum e sa vezi un motor, transmisie, planetare, diferentiale, amortizoare cu ulei, suspensii reglabile pe o masina cat jumatate dintr-un aspirator.

Iar zona asta nu se limiteaza deloc doar la masini. Acestea sunt doar o parte. Exista pasionati de tancuri, elicoptere cu telecomanda, camioane, buldozere, submarine si cam tot ce va puteti inchipui. Orice masinarie/utilaj din lumea reala poate fi regasit in versiunea “jucarie”. O jucarie serioasa insa, care poate ajunge la grade incredibile de complexitate.

Uitati-va la clipul asta si spuneti-mi ca nu va place icon smile Jucarii pentru oameni mari

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.