Masinile Toyota inca accelereaza singure. Si dupa rechemare

Incredibil cat ghinion poate avea Toyota. Nu este de ajuns ca au facut cea mai mare rechemare din istorie (cam 10 milioane de masini), ca au pierdut si vor pierde o gramada de bani, ca presedintele lor aproape a fost judecat in fata congresului american, ca au o problema uriasa de imagine… nu este de ajuns.

A mai aparut ceva. In America au fost inregistrate 10 plangeri ale unor soferi care spun ca masinile lor au accelerat singure, dupa ce au trecut pe la service pentru aceasta problema, in cadrul rechemarii facute de Toyota.

Un american sustine ca a avut aceasta problema si abia a reusit sa evite un accident, desi masina lui trecute pe la service, iar problema se presupunea a fi rezolvata. Omul mai spune ca, inainte de rechemare, masina  accelerat singura in doua ocazii diferite si de fiecare data s-a prezentat la service, unde i s-a spus ca totul este in regula.

Normal ca, acum, NHTSA sunt cu ochii pe Toyota si vor sa stie orice problema de genul asta care apare la masinile care au trecut deja pe la service.

Nu cred in teoria conspiratiei. Nu cred ca americanii sunt in stare sa cumpere 10 sau mai multi oameni, ca sa arate ca Toyota nu-si face bine treaba nici macar acum. Dar totusi!! Ce li se poate intampla mai rau niponilor decat sa se afle ca, de fapt, ei nu rezolva problema?

Sursa: Timesonline

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.