Oferte – Hyundai Coupe

Intr-o piata in care dealerii se chinuie sa supravietuiasca apar niste ofertefoarte bune pentru clienti. Clineti care au acces acum la modele de care nu prea te putei atinge inainte. Este la fel de adevarat ca in urma cu 2 ani obtineai mai usor finantare, dar si preturile erau mult mai mari.

Azi va propun sa studiati o masina misto, pe care eu am placut-o de la bun inceput si al carei pret a devenit chiar tentant acum. Este vorba de Hyundai Coupe. Nu e pentru oricine, este pentru cei care-si doresc un coupe veritabil, o masina sport moderna, care arata chiar bine.

La acest moment, Hyundai Coupe costa – in cea mai ieftina versiune – 15.458 euro, cu TVA inclus. Asta pentru versiunea cu motor de 2 litri, benzina si 143 CP. Mai este disponibil un motor, un V6 de 2,7 litri si 167 CP, caz in care pretul este de 13.685 euro, cu TVA inclus.

Hyundai Coupe Oferte   Hyundai Coupe

Va puteati imagina inainte de criza asta ca puteti cumpara o masina sport, noua, cu motor V6?!

Oricum, eu recomand motorul de 2 litri. Paradoxal, este mai ieftina versiunea V6, dar in timp va fi mai costisitoare la intretinere. Revizii mai scumpe, consum mai mare de benzina, taxe mai mari etc.

Daca va uitati aici, veti vedea ca ambele versiuni sunt echipate cu cam tot ce ti-ai putea dori, inclusiv tapiterie de piele.

Deci? Cum vi se pare?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.