Maybach moare incet

Damiler se mai joaca putin cu Maybach si probabil face deja planuri pentru inchiderea acestei marci. Dar pana atunci vedem un nou facelift! Unul din care nu se observa mari schimbari, ci doar un spoiler nou, cateva retusuri la grila si cam atat. Ah, plus cateva noi combinatii de culori si materiale in interior.

Adica fix nimic!

Eu inteleg ca-i frustrant pentru Daimler sa anunte moartea marcii Maybach, un  nume important, dar prost gestionat de la revitalizarea sa. Dar faceliftul asta e o apa de ploaie, exact cand Rolls-ul isi extinde si mai mult gama si are planuri clare de viitor.

Masina  a fost prezentata in China, doar-doar s-or trezi chinezii ca vor neaparat Maybach dupa noile upgrade-uri. De parca faptul ca motorul este mai puternic cu 18 CP si are un consum mai mic cu 0,5 litri/100 km schimba cu ceva datele problemei.

Maybach facelift Maybach moare incet

Fara model nou si cu actualul complet neinteresant, desi nu este concurat decat de Rolls-Royce si Bentley, Maybach e la terapie intensiva. Si e tinut in viata cu perfuzii bani din cadrul grupului. Iar Daimler nu poate tine robinetul deschis la nesfarsit.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.