Se ridica masinile din Sectorul 4

Sectorul 4 a fost ferit pana acum de talharia legala reprezentata de ridicarile masinilor, dar de ieri s-a terminat. Primarul Piedone si-a spus probabil ca nu poate fi el prostul prostilor, asa ca a repartizat rapid aceasta sarcina catre doua societati, Autosal Expert si Euronautica Motors, caree vor ocupa de ridicarea masinilor din sectorul 4.

Teoretic, operatiunea trebuia demarata de astazi, 15 aprilie, dar foamea de bani e mare, asa ca i-am vazut inca de ieri la lucru, pe b-dul Alexandru Obregia. Taxa minima (24 de ore) este de 774 lei.

Sa vedem ce zicea marele Piedone la sfarsitul anului trecut:

“Probabil firma va functiona incepand cu anul viitor. Nu cunosc prea multe amanunte fiindca vreau sa ma tin deoparte de aceasta activitate. Pot sa asigur cetatenii ca timp de un an nu vor fi ridicate decat masinile abandonate, cele din jurul pietelor care sunt transformate in depozite de produse agroalimentare, cele care blocheaza intersectiile si cele care sunt lasate spre vanzare. Timp de un an de zile voi construi parcari si dupa ce numarul acestora va fi suficient de mare firma va strange masinile lasate neregulamentar pe domeniul public”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. sursa

Masinile abandonate? Nici gand! Astea nu aduc bani!
Ieri, cand i-am vazut la lucru, se ridicau doar masinile functionale. Pentru ca astea aduc bani, nu cele pe care nu le mai revendica nimeni. Sunt o gramada de harburi, nemiscate de ani de zile pe Alexandru Obregia. Nici unul nu a fost ridicat! Si pun pariu ca nici nu vor fi.

Asadar, domnule Piedone esti prost. Nu au fost facute parcari si ai asigurat cetatenii ca timp de un an de zile nu vor fi ridicate decat harburile. In realitate, lucrurile se intampla exact invers.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.