Traian Basescu vede Dacia Duster peste tot

Asa cum ati aflat deja, Traian Basescu si-a luat in primire Dacia Duster vopsita intr-o culoare speciala, presedintele fiind primul client al acestui model. (Sau nu?!)

Ce retinem noi din stirea de pe Mediafax?

După ce a făcut un tur al liniei de producţie, oficialii de la uzina Dacia l-au condus pe Traian Băsescu către locul în care se afla maşina sa. În aplauzele angajaţilor, Traian Băsescu s-a urcat pentru prima dată în noua sa maşină, a pornit motorul şi a executat o manevră de mers înainte şi una de mers înapoi.

După ce a coborât din maşină, şeful statului s-a declarat mulţumit de achiziţia făcută, apreciind că în mod categoric Dacia Duster este o maşină care merită cumpărată.

Pai?! Dupa ce a “executat” o “manevra de mers inainte si una de mers inapoi”, Basescu e deja multumit. Clar, masina merita cumparata daca intra in prima treapta si in marsarier! Eu credeam ca are asteptari mai mari de la Dacia. Oare Loganul ala pe care-l are de atata timp merge atat de prost incat la Duster e bine daca intra in viteze?! icon smile Traian Basescu vede Dacia Duster peste tot

El a arătat totodată că noul SUV Dacia Duster va rezista cu siguranţă la gropile de pe drumurile din România. “Dacă Dacia Logan, pe care eu o conduc de aproape doi ani, este în stare perfectă, atunci şi Duster-ul va fi într-o stare perfectă”, a spus Traian Băsescu.

Aici e si mai tare! Deci gropile din Romania sunt deja asumate de toata lumea. Nu cautam sa le rezolvam, ci ne adaptam la ele.

Si cea mai tare chestie!! :))

Şeful statului a mai spus că, în momentul în care se va face reînnoirea grupului de maşini din coloana oficială a preşedintelui României, va cere specialiştilor să vadă dacă maşinile de teren actuale ar putea fi înlocuite cu Dacia Duster.

Opriti-ma din ras! Sunt absolut convins ca “specialistii” de la SPP isi doresc cu disperare sa scape de Jeep-urile si BMW-urile Seria 5 din coloana oficial si sa le inlocuiasca cu Dacia Duster! Sa-i vedem atunci cum se mai tin dupa S-Klasse-ul mai putin romanesc, despre care seful statului n-a zis ca ar vrea sa-l inlocuiasca tot cu Duster.

Nu am nimic cu Basescu sau cu Dacia Duster. Dar m-a frapat fanafaronada gratuita de la evenimentul asta. Am inteles si e foarte ok ca seful statului sa incurajeze productia unei masini autohtone. Dar in limite normale, nu cu niste exagerari demne de o reclama studiata mult timp.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.