Concurs: eMag te trimite pe circuit, in Anglia

eMag organizeaza un concurs foarte misto, cu premii de vis pentru pasionatii de motorsport. Practic, ai sansa sa pilotezi timp de doua zile pe circutul Lancashire (Anglia). Si nu vei pilota chiar orice, ci tot felul de masini, de la supersport (Ferrari 360 Modena, Aston Martin) pana la monoposturi de Formula Ford si chiar monopost de Formula 1.

Asa spun ei, ca este vorba de monopost de F1, dar nu stiu cine ar da pe mana unor oameni obisnuiti o asemenea masina. Pe langa faptul ca are un pret exorbitant, nu prea poate fi condusa fara antrenament. Dar, ma rog, va lamuriti la fata locului daca veti castiga icon smile Concurs: eMag te trimite pe circuit, in Anglia

Concurs eMAG Concurs: eMag te trimite pe circuit, in Anglia

Pentru a castiga trebuie sa cumperi produse de minim 500 RON in perioada 28 mai – 4 august si pentru fiecare 100 RON cheltuiti primesti cate o sansa la tragerea la sorti finala. Vor fi desemnati 10 castigatori.

Exista si o categorie separata a concursului pentru afiliati (eMag ProfitShare). Acestia primesc o sansa la 1.000 RON generati in vanzari.  Aici vor fi doar 2 castigatori.

Suna extrem-extrem de bine, nu?? Detalii complete gasiti aici. Bafta!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.