Curiozitate

Bun, am inteles ca trebuie sa facem eforturi, ca sa nu intram in colaps. Toti, dar mai ales bugetarii. In conditiile astea, in loc sa programeze nu stiu cate proteste, greve si alte chestii de-astea, se vor gandi bugetarii la solutii pentru a-si pastra locul de munca si pentru a-si conserva veniturile?

Sa le dam o idee. I-ar putea intreba pe sefii lor din primarii, cum dracu’ se face ca este nevoie disperata de bani la buget, dar una dintre cele mai banoase afaceri initiate de primarii – ridicarea masinilor – nu aduce mai nimic in conturile primariilor si imbogateste patronii unor firme private. Trebuie sa fii chiar tampit sa-ti imaginezi ca primarii nu au chiar nici o legatura cu patronii si/sau firmele care au obtinut contractele.

In loc sa ne plangem de mila, n-ar fi mai bine sa punem intrebari legate de problemele astea? Cand il da pe Mitica afara din primarie o sa aiba curajul sa-si intrebe sefii de asa ceva sau se duce acasa, bea un Burger si il injura pe Boc si Basescu?

Peste 100 de masini se ridica in fiecare zi in Bucuresti. Peste 800 de lei este amenda in sectorul 1, daca iti recuperezi masina in maximum 24 de ore. Toate sectoarele si-au pus la punct un astfel de serviciu, insa la buget nu ajunge mai nimic pentru parcari, asfalt sau parcuri. Este practic o afacere la discretia firmelor de ridicari. sursa

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.