Porsche face cea mai rapida masina din gama [video]

Porsche 911 GT2 RS Porsche face cea mai rapida masina din gama [video]Intotdeauna m-am intrebat cum naiba reuseste Porsche sa tina stacheta atat de sus, cand oamenii lucreaza cu un material destul de vechi, conceptual vorbind. Aceleasi motoare boxer dispuse unde nu trebuie si aceeasi caroserie pe care o recunoaste oricine a auzit vreodata de Porsche. Si toata lumea stie de Porsche.

Si totusi cred ca exista acolo niste ingineri obsedati. Care nu pot dormi noaptea si se gandesc in permanenta cum sa obtina mai mult dintr-un motor din care au obtinut mai mult in ziua precedenta.

Din cand in cand mai fac cate-o pauza pentru ca oamenii de marketing sa prezinte publicului aceste creatii. Ultima se numeste 911 GT2 RS si este cam… cel mai rapid si puternic Porsche creat veodata. Din motorul boxer, cu 6 cilindri, de 3,6 litri s-a obtinut o valoare incredibila de 620 CP, cu doua turbine gigant si multa dichiseala electronica. So, 0 – 100 km/h in 3,5 secunde si 330 km/h. Cu tractiune spate si cutie de viteze manuala, ca totul sa fie complet si clar ca nu e pentru toata lumea.

Si da, cum arata si reclama – Are you @#$%ing serious?!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.