Asfaltarea de pe Aviatorilor

Uite asfaltul, nu-i asfaltul. Aşa se joacă primarul Capitalei cu nervii bucureştenilor care trec zilnic pe Bulevardul Aviatorilor. Strada va fi asfaltată doar pe partea centrală a acesteia, dar se poate reveni oricând la piatra cubică, dacă reprezentanţii Ministerului Culturii decid acest lucru. Asta deoarece lucrările de modernizare au început de mult timp, şanţurile au fost săpate deja, iar Primăria Capitalei a trimis abia săptămâna trecută documentaţia spre analizare la Ministerul Culturii. sursa

Tipic romanesc. Se stie de multi ani ca sunt probleme acolo si totusi nu se face nimic. Monument istoric pe dracu’! E un bulevard foarte circulat, plin de gropi, iar cand ploua sau ninge te duci sanie, de-aia si sunt multe accidente si tamponari in zona aia.

De ce dracu’ nu pun piatra cubica in asa fel incat sa nu apara gropile dupa 2 luni si gata? Daca tot vor sa pastreze mirosul istoric al zonei!

La Roma am vazut o alta chestie. Au o gramada de strazi cu piatra cubica in zona centrala. Au pastrat-o, dar e impecabila. In plus, ca sa ii dea o aderenta decenta au pus pe ea un soi de strat foarte subtire de asfalt. Piatra se vede, arata bine, “istoric”, dar nu te duci sanie. La cum merg oamenii de acolo si la multimea de scutere, piatra cubica fara nimic pe ea ar fi criminala.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.