Cum sa faci rost de bani dupa ce esti prost

Stiu ca americanii au o placere aparte sa dea in judecata diferite companii pentru tot felul de chestii stupide. Dar asta mi s-a parut geniala.

Lauren Rosenburg utiliza o aplicatie Google Maps, pe telefonul BlackBerry, in varianta de navigatie pietonala. Si ce credeti ca se intampla? Sistemul o duce pe marginea unei autostrazi aglomerate si ii indica sa traverseze. Iar culmea prostiei femeia incearca sa treaca si este – logic – lovita de o masina.

In loc sa multumeasca tuturor zeilor, pagani si crestini, ca a scapat cu viata, aceasta a intentat proces celor de la Google pentru “imprecizia” sistemului, care era s-o omoare. Si ca sa fie complet, l-a dat in judecata si pe soferul care-a lovit-o (caruia, acum, ii pare rau probabil ca a franat). Mostra de inteligenta femeia cere acum despagubiri de 100.000 de dolari pentru ca era s-o mierleasca din cauza unui soft.

Si nu este singurul monument de prostie pe tema asta. Am citit despre mai multe cazuri de idioti care, la volan fiind, au urmat indicatiile sistemului de navigatie si s-au trezit ba intr-un lac, ba pe o cale ferata. Si apoi erau revoltati ca erau aproape sa dea coltul. Nu, nici unul nu s-a trecut in categoria retardatilor care incurca parbrizul cu ecranul GSP-ului.

Sursa: Switched

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.