Distractie de milionari

Proprietari de modele Lamborghini din Europa (cativa chiar din afara ei) s-au adunat weekend-ul trecut unde altundeva decat in Elvetia, la St Moritz si Davos, in cadrul unui eveniment care a strans peste 100 de modele Lamborghini din toate timpurile.

lamborghinistmoritzdavidkaiser1 Distractie de milionari

Va dati seama cam ce ar fi fost sa asisti la asa ceva, nu mai zic sa fii in convoi, la volanul propriului Murcielago icon smile Distractie de milionari

Pun pariu ca maraitul de V12 si V10 suna cumva pe cele mai frumoase sosele din Alpi, in cele mai luxoase statiuni elvetiene.

Ideea este ca, pe langa modelele pe care le vezi si in Bucuresti, la St Moritz au putut fi vazute si modele clasice, gen Miura, Countach si Diablo, plus un exemplar Jalpa din anii ’80.

lamborghinistmoritzdavidkaiser.ch19 Distractie de milionari

O multime de poze puteti vedea pe davidkaiser.ch

Am si eu o amintire frumoasa legata de St Moritz. O noapte cu ninsoare, eu si cu colegii mei pierduti prin muntii aia la volanul unui Logan, in drum spre Geneva si un sens giratoriu pustiu prin care a trecut ceva in genul de mai jos. Cu putina imaginatie, cu oboseala pe care-o aveam, am avut o senzatie stranie ca ne-am intors in anii ’40 icon smile Distractie de milionari Superb.

Rolls Royce Silver Wraith Distractie de milionari

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.