Mini provoaca Porsche la intrecere. Oficial!!

Americanii sunt geniali la publicitate. Vorbesc de auto, normal, pentru ca restul nu ma prea intereseaza. Dar la auto sunt supremi. Stiti ca la ei este permis sa faci referire la concurenta si ei o fac de multe ori prin niste campanii foarte-foarte misto.

O asemenea campanie duce Mini zilele astea. Cu chestii foarte directe, frumos si mai mult decat amuzat. Veti rade, dar Mini a provocat oficial Porsche la o cursa. Una pe circuit, intre Mini Cooper S si Porsche 911 Carrera S. Da, balanta puterii se inclina puternic catre Porsche, dar Mini mizeaza pe agilitatea de kart si isi umfla muschii in fata nemtilor.

Iata si provocarea, facuta de seful Mini USA, fost angajat al Porsche. Foarte tare, fara limbaj de lemn, costume si alte nebunii corporatiste si plictisitoare!

Din pacate, seful Porsche America, cel caruia i-a fost lansata provocarea, n-a acceptat-o. A trimis o scrisoare cu bla-bla-uri de genul “Porsche nu concureaza pentru faima si publicitate”. Pacat.

Dar ce credeti ca face Mini? Se pregateste in continuare si a lansat si un video in care ne arata cum. Rocky, frate! :))

Eu sper ca Porsche sa revina si sa accepte. Ar fi foarte-foarte interesant. Mai e si solutia cu un proprietar de Porsche (privat) care sa accepte provocarea.

Sursa: Facebook/Autoblog

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.