N-ati inteles nimic!

“Este o plângere făcută de echipa care a transportat echipamentul trupei, plângere pe care am primit-o azi (marţi, n.r.). Reprezentanţii AC/DC susţin că au fost opriţi la graniţă şi li s-au cerut roviniete valabile. Ei au prezentat documentele şi rovinietele, care erau în acel moment valabile. Oficialii români ar fi cerut atunci roviniete valabile şi în perioada şederii lor în România, ceea ce nu e legal. Au fost 3-4 oameni care s-au dus deoparte şi au început să negocieze. Era vorba despre 28-29 de maşini în total. În final, după cum se precizează în plângere, s-a ajuns la suma de 50 de euro pe maşină. Oficialii AC/DC nu au primit în schimb niciun document, nimic”, a precizat Dorina Tiron. sursa

Toata lumea s-a isterizat ca, vai doamne, romanii au luat spaga de la bietii roacheri. Ce naiba, toata lumea confunda spaga cu un control ca la carte?

Asta a fost prima aplicare a unei legi de care nimeni nu stie. Asadar, de acum incolo, cand iesiti din tara luati-va la voi toate rovinietele posibile de cand s-au inventat ele, toate contractele de vanzare cumparare ale tuturor masinilor pe care le-ati avut, piesele de schimb uzate ale acestora, mostre din uleiul schimbat de-a lungul timpului, dar si macar 50 de euro, in cazul (sigur) in care mai trebuie ceva.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.