Noul Volkswagen Passat – Din rau in mai rau

Autoexpress a facut rost de o poza reala cu noul VW Passat, care va fi lansat anul asta, la Paris, in toamna. Stiu ca multi romani il asteapta, pentru ca Passat-ul a devenit un cult national, iar la volan ai cele mai multe sanse sa gasesti specimene mioritice a caror cultura auto se rezuma la un singur cuvant – tedei.

Noul Passat, la cum arata el din poza asta frontala parea croit special pentru specimenele amintite mai sus. Fara nici un pic de sare si piper, banal, patratos, urat. Este atat de sters, incat face ca actualul model sa arate mai modern, mai “lucrat”.

Nu stiu ce-o fi in mintea nemtilor, dar parca i-a lovit brusc lipsa de inspiratie cand l-au desenat. Este culmea stilului rigid practicat mult prea mult de Volkswagen. Iar cromul ala in exces pare pus acolo special pentru manelistii romani neimpliniti, dar aspiranti la Q7 si X5-uri.

O fi el facut in Germania, dar se potriveste foarte bine celor care-l conduc in Romania. O masina care se vrea a fi ce nu este, care a “uitat” de unde a plecat si care a luat-o pentru contrasens catre segmentul premium.

Noul Volkswagen Passat Noul Volkswagen Passat   Din rau in mai rau

Sursa: Autoexpress via autoblog

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.