Colectie de 30 de bolizi. La 21 de ani

La 21 de ani eram foarte incantat cand prindeam masina lui tata pentru o tura, nu conta unde. O Skoda 120L, cu motor de Dacie, cat se poate de comunista si invechita. Era mai mare decat mine cu un an si se vedea asta. Tot in perioada aia, ma duceam iarna cu ea in spatele unor blocuri de langa gara, in orasul natal, si ma invarteam cu ea in derapaje prea putin controlate. Tractiune spate, cu motorul in spatele puntii, va dati seama cam cat control puteam sa am.

Si tot atunci ma intreceam pe un drum judetean cu un fost coleg de liceu, a carui Dacie 1300 parea ceva mai performanta. Dar l-am intrecut, am ajuns atunci pe la 120 km/h (mai mult nu putea Skoda), iar apoi, cand tata a desfacut motorul pentru “revizie” a gasit niste segmenti sparti. N-a stiut de ce, nici eu nu i-am spus vreodata.

Desigur, tata nu este vreun afacerist saudit, v-ati dat seama deja icon smile Colectie de 30 de bolizi. La 21 de ani

Colectie de supermasini la 22 de ani Colectie de 30 de bolizi. La 21 de ani

In schimb, tatal lui Dhiaa Al-Essa, un arab foarte bogat, n-a auzit de Skoda, iar fiul n-a auzit de masini normale. Student, la 21 de ani, Dhiaa are deja o colectie de 30 de supercar-uri si masini de lux. Cumparate de tata businessman-ul pentru ca fiul sa nu simta lipsurile vietii. Colectia este estimata la o valoare de 5,5 milioane de euro.

5 Ferrari, 5 Porsche, 2 Rolls-uri, Lamborghini, multe altele si acum asteapta un nou Koenigsegg si un Bugatti Veyron. In asta consta colectia, iar ultimele doua masini vor veni curand, cand va ajunge la frumoasa varsta de 22 de ani.

Ce fel de viata o fi asta? icon smile Colectie de 30 de bolizi. La 21 de ani Voi ce masina conduceti/conduceati la 21 de ani?

Sursa/Foto: swns.com

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.