S-a aflat cine este The Stig de la Top Gear!

Daca va uitati la Top Gear, si eu nu stiu un pasionat de masini care sa n-o faca, sigur il stiti pe The Stig. Omul care nu vorbeste, nu gesticuleaza, doar conduce. Are ultimul cuvant in testarea unei masini si stabileste cel mai bun timp al acesteia pe circuitul Top Gear.

The Stig este folosit de cei de la BBC, producatorul Top Gear pentru a da culoare emisiunii, iar pentru acest lucru secretul identitatii sale este foarte bine pazit. Foarte bine, chiar daca sunt probabil multi oameni acolo care ii stiu identitatea. Chiar The Stig are in vedere (si in contract) faptul ca daca isi dezvaluie identitatea, zboara din echipa. Fostul The Stig a si zburat din echipa, dupa ce s-a aflat ca este Perry McCarthy, pilot britanic care a cochetat si cu Formula 1, dar fara succes.

The Stig este Ben Collins S a aflat cine este The Stig de la Top Gear!

Noul The Stig, care face parte din show-ul Top Gear de 7 ani, a vrut sa-si publice autobiografia, dar bineinteles ca BBC n-a fost de acord. S-a ajuns in instanta, unde The Stig a castigat, asa ca… s-a aflat. Este vorba de Ben Collins, pilot britanic de 35 de ani, fost pilot in Formula 3.

Numele nu va spune nimic, nici mie, dar nu e frumos sa vedem o fata umana si sa stim numele real al lui The Stig?

Oricum, omul are ce sa spuna in autobiografia pe care o va publica, dar este foarte sigur ca va fi concediat. Si iar se va relua cursa pentru aflarea identitatii lui The Stig.

Sursa: Guardian
Foto: Egmcartech

Citeste si: Cum sa NU faci o depasire!

Drive-test BMW X5 facelift – King of the Road

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.