Un scuter electric de la smart – Si.. pe bune ca are sens!

O miscare logica pentru cei de la smart. Un scuter electric, numit – inspirat, zic eu – escooter. Daca masinile electrice de zeci de mii de euro nu au (inca) sens, un scuter e altceva. Depinde si la ce pret ar putea fi oferit pe piata, dar dpdv logic este ideal.

Pe de o parte nu mergi cine stie cati km pe zi cu scuterul prin oras, plus ca nu iesi cu el in afara. Deci nu risti sa ramai fara benzina curent, fiindca ai apreciat gresit autonomia. Si chiar daca ramai, poti sa-l impingi imediat pe dreapta, chemi un prieten cu masina, il arunci in portbagaj si asta e.

smart escooter art Un scuter electric de la smart   Si.. pe bune ca are sens!

Escooter-ul celor de la smart are o autonomie maxima de 100 km (cred ca-i chiar bine pentru un scuter) si ajunge la o viteza maxima de 45 km/h. Iarasi bine. Plus ca este achipat cu airbag si ABS, iar smart va oferi si aplicatii pentru smartphone, acestea putind fi cuplate la sistemul scuterului pentru a arata viteza de rulare si autonomia.

Daca reusesc sa-l scoata pe piata cu caracteristicile astea si mai vin si cu un pret bun – care sa nu insemne o masina de clasa mica, conventionala – smart o sa cunoasca o a doua tinerete. Una pe doua roti.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.