Are 100 de ani, conduce de 85 de ani si nu a facut nici un accident!

Este vorba de un batranel din Marea Britanie, care tocmai a implinit 100 de ani. Ocazie cu care a fost felicitat de Regina si a primit aprobarea pentru a mai conduce timp de 3 ani.

Omul se numeste George Geeson si spune ca a facut cam un milion de mile la viata lui (1,6 milioane de km). Conduce de la varsta de 15 ani (a debutat pe un Ford Model T) si nu a sustinut nici un test pentru permisul de conducere. Asta pentru ca la acea vreme nu cerea nimeni permis pentru a conduce o masina. Te urcai la volan si asta era! Nici mai tarziu, cand s-a introdus examenul pentru permis, cei care conduceau deja nu au fost nevoiti sa-l sustina.

Nu va ganditi ca a primit prelungirea dreptului de a conduce ca o favoare pentru rotunda varsta implinita! A facut un test medical, ale carui rezultate au aratat ca este perfect apt pentru a conduce o masina. Si nu cred ca englezii se joaca cu aceste teste.

100 de ani si 85 de ani de condus Are 100 de ani, conduce de 85 de ani si nu a facut nici un accident!

Si nu e tot. In 85 de ani de condus, britanicul nu a facut nici un accident! Absolut nici unul. A trecut printr-o tamponare in 1958, cand o masina l-a lovit din spate, dar atunci nu a fost vina lui. Va imaginati un sofer care sa-si aminteasca faptul ca singurul accident prin care a trecut s-a intamplat acum peste 50 de ani?!

Pentru ca a avut la un moment dat o reprezentanta Austin si Ford, omul prefera masinile Ford. Asta desi acum conduce un Peugeot 106 si face cam 30 km pe saptamana.

Eu zic sa-i dorim sanatate. Nu e la indemana oricum sa atinga aceasta varsta, dar sa mai si conduca!

Foto: Masons News Service
Sursa: DailyMail

————————————————-

PS: Voteaza berlina preferata!

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.