Dacia Logan cu numarul 1 milion

Daca nici asta nu e un succes, atunci ce e? Dacia a a ajuns la modelul Logan cu numarul 1 milion in 6 ani de productie. Un model care a resuscitat Dacia si a motorizat Romania intr-o buna masura. Va imaginati ca, daca nu ar fi fost acest model, daca nu ar fi fost Renault, multi romani, foarte multi, ar fi condus inca preistoricele Dacia 1300/1310 si Nova?

Chiar daca au trecut 6 ani si chiar daca Logan este deja un succes de proportii, inclusiv pe unele piete vestice, sunt inca multi romani pentru care Logan nu este o masina. O boala romaneasca, de ce nu cred ca ne vom vindeca prea curand. Multi inca nu inteleg ca Logan este cea mai avantajoasa oferta din Romania, la nivelul unei masini noi.

Logan 1000000 art Dacia Logan cu numarul 1 milionE foarte ok pentru cei care-si permit o alta marca. Si pentru cei care-si permit un second hand decent. Dar multi dintre cei care critica Logan se gandesc la VW-uri, Opel-uri si BMW-uri cu sute de mii de km la bord, pe care le considera superioare. Nu sunt, dar nici ei nu fac vreun calcul, pentru ca daca ar face, ar afla ca dau sume mari de bani pe intretinerea unor masini obosite si depasite moral.

Si stiti ceva? Nici a doua generatie Logan nu va fi privita altfel.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.