Editie limitata – Dacia Sandero Orange, cu telefon inclus

Dacia a lansat o editie speciala a lui Sandero, dezvoltata in parteneriat cu operatorul de telefonie mobila Orange. Ce ofera? In primul rand este disponibila doar in culorile negru si gri, iar la exterior se remarca prin farurile pe fond negru si stickerul orange de pe hayon.

La interior nu arata chiar rau, cu tapiterie neagra, cusaturi si centuri portocalii, plus fluturasii Orange pe care-i vedem prin reclame. Ei spus ca si bordul are niste insertii speciale, dar pozele (deloc inspirate) nu arata nimic la capitolul asta.

Daca e cu Orange, s-au axat pe conectivitate. Adica vine echipata cu un telefon mobil Orange Boston, cu touch screen, Wi-Fi, camera foto de 5 Mpx si aplicatia GPS Google Maps preinstalata. La pachet mai sunt si suport pentru telefon, incarcator si card de 2 GB. Destul de bine din punctul asta de vedere, mai ales ca este vorba de un telefon performant, care poate fi folosit si ca sistem de navigatie.

Dacia Sandero SL Orange art Editie limitata   Dacia Sandero Orange, cu telefon inclus

Sandero Orange este disponibila doar cu motorul de 1,2 litri si 75 CP si include in serie: aer conditionat, airbag-uri frontale, ABS cu EBV, Radio CD cu MP3 si satelit de comanda la volan si cheie de contact deosebita.

Masina poate fi comandata in reteaua dealerilor Dacia, la pretul de 9.200 euro, cu TVA inlcus.

Cum vi se pare? Atat masina, cat mai ales ideea.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.