Ei bine, da! Dacia Logan Cabrio!

Nu va entuziasmati prea repede. Nu e facuta de Dacia, constructorul roman nu cred ca are in plan prea repede asa ceva. Dar daca Dacia n-o face, romanii o iau pe cont propriu, stim bine ca nu ducem lipsa de imaginatie.

Masina de mai jos e facuta de un atelier de tuning, Auto K9, conform celor de 4tuning. Acum, sa nu fim rai, oamenii au muncit la masina asta, dar eu as fi vrut sa fie ceva mai atenti la detalii.

Asa cum se observa, portierele fata au fost putin marite, iar cele spate au disparut complet, ca la orice cabrio care se respecta. Si cum strainii au dat demult moda cu lipsa clantelor la usi, si Logan cabrio a renuntat la ele. Rama parbrizului a fost taiata destul de brutal, daca va uitati cu atentie o sa vedeti ca niste finisari pe acolo erau absolut necesare. S-a incercat ceva si la planseul spate, unde au fost profilate doua tetiere cu rol mai mult estetic.

Dacia Logan Cabrio art Ei bine, da! Dacia Logan Cabrio!

Ce inseamna tuning fara sistem audio? Creatia romanilor are si asa ceva, unul complex, cu boxe montate la vedere. Dar sa zicem ca nu asta imi displace cel mai mult. Ci albul asta omniprezent!! De ce or fi vopsit si bordul si fetele usilor in alb? Ca sa se asorteze cu tapiteria din piele, tot alba?? Mult prea mull alb, prea putina eleganta.

Dacia Logan Cabrio art2 Ei bine, da! Dacia Logan Cabrio!

Pe mine ma amuza masina asta. Trebuia s-o faca cineva, ma mir ca a durat atat de mult. E nefinisata, nu are nici un fel de soft top pentru vreme rea, dar nici nu-i nevoie. N-o sa vada strazile. E o masina pe care clar nu o pot inmatricula, e de dus la show-uri de tuning, ca instrument de reclama pentru atelierul de tuning care a creat-o.

Ei?! Cum vi se pare?

Sursa/Foto: 4tuning

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.