Momentul adevarului! Insignia, Passat, Mondeo, Optima sau 508?

Bun, s-a iscat o discutie interesanta aici, cu pareri pro si contra, cu oameni inversunati si oameni ceva mai logici. Haideti sa vedem parerea majoritatii, ca intr-o democratie veritabila (nu ca am cunoaste asa ceva, dar asta e…).

Am pus aici 5 modele pe care le puteti vota, nu ca ar fi singurele, dar sunt cele mai importante din clasa medie. Intre ele se va da batalia vanzarilor si chiar daca Optima pleaca cu un handicap de imagine si traditie in clasa medie, eu cred ca va avea un cuvant de spus.

Inca o precizare. Am pus cate o singura poza cu fiecare. Nu va orientati doar dupa ele. Cautati pe net, vedeti poze cu spatele, cu interiorul, intoarceti-va aici si votati! Vreau sa vad ce masina apreciati mai mult (la nivelul designului!). Sa vedem ce producator s-a descurcat mai bine in clasa medie, la nivelul inspiratiei designerilor.

Fiecare are dreptul la un singur vot (asta ca sa nu stea Paul timp de doua saptamani sa voteze numai Passat-ul – sper ca stii de gluma, omule pasionat de VW :)))

Sondajul tine pana pe 23.10.2010!


Opel Insignia 11 Momentul adevarului! Insignia, Passat, Mondeo, Optima sau 508?

Noul VW Passat 2 Momentul adevarului! Insignia, Passat, Mondeo, Optima sau 508?

Ford Mondeo 3 Momentul adevarului! Insignia, Passat, Mondeo, Optima sau 508?

Kia Optima 41 Momentul adevarului! Insignia, Passat, Mondeo, Optima sau 508?

Noul Peugeot 508 5 Momentul adevarului! Insignia, Passat, Mondeo, Optima sau 508?

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.