Opel Insignia este preferata in clasa medie – Rezultatele poll-ului

Au trecut doua saptamani de cand am dat drumul sondajului generat de discutiile de aici. Am vrut sa vad ce preferati voi, vizitatorii de pe Motorstory.ro, in clasa medie. Nu am inclus in sondaj toate modelele disponibile in aceasta clasa, ci doar cateva, pe care eu le cred cele mai populare.

Rezultatele le vedeti mai jos, intr-un grafic destul de clar. Fiecare dintre voi a putut vota o singura data, deci sondajul este destul de semnificativ, cel putin la nivelul utilizatorilor acestui blog.

Opel Insignia a fost preferata majoritatii, urmata de Kia Optima. La distanta aproape identica cu cea dintre primele clasate, pe locul 3 a venit noul VW Passat. Fapt care mie mi-a confirmat ca Kia Optima este mai atragatoare decat Passat, la nivelul designului. Este un fapt, “dovedit” in mod democratic.

Ford Mondeo ocupa locul 4, la distanta destul de mare de primele 3 clasate, desi masina a placut mult la vremea lansarii. Timpul a trecut insa, si cu toate ca Mondeo a primit recent un facelift, se simte nevoie aunui model nou. Care va veni probabil cam peste 2 ani. Ultimul clasat este noul Peugeot 508, care – desi este mai rafinat – nu starneste cine stie ce admiratie. Poate si pentru ca este mai “cuminte” decat 407.

Astea sunt rezultatele acestui sondaj si va mai promit si altele, interesante.

Rezultate poll berline clasa medie redim Opel Insignia este preferata in clasa medie   Rezultatele poll ului

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.