Putina savoare americana – Noul Chrysler 200

Chrysler nu are cine stie ce prezenta in Europa, dar merita sa aruncam o privire catre noul Chrysler 200. Care este, de fapt, un facelift amplu aplicat modelului Sebring.

Desi am vazut ca multi nu sunt neaparat multumiti de stilul acestui model (si al modelelor Chrysler in general) mie imi place. Discreta, eleganta, are cateva detalii de finete, cel putin din poze. Pentru americani e buna, mai ales ca e facuta exact cum le place lor, super confortabila si plina de echipamente.

Si motoarele sunt tot pentru ei: un motor cu 4 cilindri, de 2,4 litri si 175 CP si unul V6, de 3,6 litri, a carui putere maxima este de 290 CP. Motorul V6 este cuplat, standard, la o cutie de viteze automata, cu 6 trepte. Aceasta este disponibila, optional, si pentru motorul cu 4 cilindri.

Chrysler 200 Putina savoare americana   Noul Chrysler 200

Insa, pentru motorul de 2,4 litri, se ofera in echiparea standard, o cutie de viteze automata, cu.. 4 trepte. Exact, in 2010, pentru o asemenea masina, o cutie cu 4 trepte. De ce? Nu stiu, asta e logica ciudata a americanilor. Au la dispozitie una moderna, cu 6 trepte, dar pentru motorizarea de baza iti ofera una antica, cu doar 4 trepte.

Ehh, nu-i problema, macar au evoluat de la cele cu 3 trepte :).

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.