275 de spectatori ai show-ului Oprah au primit gratis noul VW Beetle

Probabil n-o sa va vina se credeti, dar este adevarat. Volkswagen a ales sa-si promoveze noua generatie Beetle in stil mare. Si foarte costisitor. In show-ul celebrei Oprah (nu trebuie sa va spun cine este, nu?) a fost dezvaluita silueta noului model Beetle si toti oamenii care formau publicul au primit cadou noul model Beetle. Practic, s-au dat 275 de masini, tuturor oamenilor care erau in sala!

Este adevarat, ei nu stiu cum arata masina pentru ca aceasta nu a fost prezentata oficial. Debutul va avea loc in prima parte a anului viitor, iar castigatorii isi vor primi masinile in toamna anului viitor.

noul VW Beetle 275 de spectatori ai show ului Oprah au primit gratis noul VW BeetleToata aceasta promovare incredibila, tipic americana, ii va costa pe cei de la Volkswagen cel putin 6 milioane de euro!

Da, stiu ca v-ar fi fost greu sa asistati in public la o emisiunea a lui Oprah, dar uite ca a trecut si singura data cand ar fi meritat icon smile 275 de spectatori ai show ului Oprah au primit gratis noul VW Beetle

VW Beetle la Oprah 275 de spectatori ai show ului Oprah au primit gratis noul VW Beetle

Sursa: Autoblog

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.