Cele mai scumpe masini din Romania

Credeti ca suntem inca in criza? Poate, unii dintre noi. Un material foarte misto facut de jurnalistii de la Gandul ne arata ca in Romania sunt la acest moment 680 de romani care au masini mai scumpe de 200.000 euro. Adica masini ultraexclusiviste, nu BMW-uri M6 de 130.000 euro.

Evident, cred ca stiti deja, topul este condus autoritar de Bugatti-ul Veyron de 1,6 milioane de euro, care ii apartine lui Costelus Casuneanu. Cadou de la parinti, tatal (Costel Casuneanu) fiind ceea ce presa numeste un “rege al asfaltului”. Nu din cauza masinii, ci la propriu, pentru ca se ocupa cu constructia de drumuri. Activitate foarte banoas ain Romania, daca faci contracte cu cine trebuie (in special cu statul).

Maybach 62 Cele mai scumpe masini din RomaniaUrmeaza un Maybach 62 S, al carui pret este de 650.000 euro si care ii apartine lui Cornel Penescu (patronul echipei de fotbal FC Arges). Despre care se spunea ca are (sau a avut) si un Mercedes SLR McLaren.

Pe locul 3 este nimeni altul decat Irinel Columbeanu, cu un Rolls-Royce Phantom de 600.000 euro.

Gandul scrie ca cele mai vandute modele de lux de la noi sunt Bentley, apoi Maserati si pe locul 3 Ferrari. In 2010 s-au vandut in Romania 124 de Ferrari-uri, mai multe decat anul trecut. Dealtfel, la toate marcile amintite, vanzarile au crescut in acest an.

In articol mai scrie ca anul acesta s-au vandut si doua Bugatti-uri. Cum Bugatti nu produce decat Veyron, inteleg ca fiul regelui asfaltului (Casuneanu) nu va mai avea exclusivitate la Veyron in Romania.

Deci, Romania este o tara in care poti sa prosperi linistit. Daca faci ce trebuie si ai grija sa nu te inchida politia icon smile Cele mai scumpe masini din Romania

Sursa: Gandul

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.