Gata cu teparii “taximetristi” de pe aeroportul Otopeni!

Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni va liberaliza activitatea de taxi, de la 15 noiembrie, astfel încât aceasta va putea fi desfăşurată de orice transportator care deţine autorizaţie emisă de autorităţile din Bucureşti şi judeţul Ilfov şi care îndeplineşte anumite condiţii minime.

La începutul anului Aeroportul Otopeni a atribuit unui număr de 13 firme de taxi şi 57 de PFA-uri permise de acces auto pentru desfăşurarea activităţii de transport persoane în regim de taxi la un tarif maximal de 3,5 lei/kilometru.

sursa: Mediafax

In sfarsit! Cred ca multi dintre voi stiu ce era acolo. Crema teparilor, ca nici nu le pot spune taximetristi. Jigodiile de la Fly Taxi (care au intrat in faliment, din fericire), o multime de tigani burtosi care mai aveau putin si te bagau cu forta in masinile lor. Pentru cateva milioane pana in centru, de vreo 10 ori mai mult decat tariful normal.

Ii urasc din tot sufletul pe cretinii aia. Aveai impresia ca aeroportul este al lor, iar tu nu ai de ales si trebuie sa cotizezi banii pentru vreo 20 de tricouri D&G, care sa stea pe burtile sefilor de volan.

De fiecare data cand a trebuit sa plec de acolo si nu era nimeni sa ma ia, am sunat la o firma cunoscuta de taxi. Si am asteptat cam 20-30 de minute dupa masina aia, dar a meritat de fiecare data. Oameni normali, cu aparat pornit si tarif de bun simt.

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.