193 km/h, pe circuit, legat la ochi! Cu Volvo S60

Volvo a avut ideea unui clip de promovare mai putin obisnuit, pe care l-a facut in Noua Zeelanda. Constructorul suedez a vrut sa arate cat de dinamic si comunicativ este noul model S60, asa ca a folosit un pilot care, legat la ochi, a reusit nu numai sa nu loveasca masina, dar si sa obtina un timp bun si o viteza impresionanta.

Din cate spun cei care au filmat clipul, acesta a fost “pe bune”. Adica, pilotul n-a putut vedea nimic, fiind ghidat doar de reactiile masinii, de copilotul sau, avand si avantajul ca stia foarte bine circuitul din Auckland. La final, a scos un timp respectabil (1:28), cu o viteza de top de 193 km/h.

Evident, nu totul a mers perfect pe tot parcursul turului, asa ca a fost nevoie de mai multe incercari. Normal, daca ne gandim ca, oricat de bine ar fi fost ghidat si oricat de bine stia circuitul, nu e usor sa conduci in viteza, fara sa vezi nimic.

Dealtfel, in acest al doilea video o sa vedeti cam cum au decurs filmarile si o eroare care a fost foarte aproape sa se termine in zidul de protectie.

via: Carscoop

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.