Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?

Gata, trio-ul este complet dupa ce si Audi a venit cu noua generatie A6. Asadar, acum, berlinele germane de clasa mare se pot bate de la egal la egal, toti cei 3 constructori avand generatii noi.

Vom vedea peste cateva luni cine este in avantaj, dar pana atunci m-am gandit sa ne uitam putin la niste poze. Sa vedem cum au evoluat, de la generatia veche la cea noua, aceste 3 berline premium. N-am vrut sa umplu postul cu un milion de poze, asa ca am pus, grupat, poze cu modelul vechi si cel nou, pentru fiecare masina, doar din fata.

Astept parerile voastre, referitoare la: ce masina (din generatiile noi) arata mai bine si care constructori a fost mai inspirat la trecerea de la generatia veche la cea noua, adica designul carui model a evoluat cel mai bine.

Mercedes E-Klasse

Mercedes E Klasse vechi Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?

Mercedes E Klasse nou Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?————————————————————————————————————————–

BMW Seria 5

BMW Seria 5 vechi Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?

BMW Seria 5 nou1 Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?————————————————————————————————————————-

Audi A6

Audi A6 vechi Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?

Audi A6 nou Evolutia designului berlinelor germane de clasa mare. Care arata mai bine?

Deci??

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.