Noul Lamborghini Murcielago, aproape descoperit

Sunt tot felul de tehnici de a prezenta o masina, mai ales una foarte asteptata cum este noul Lamborghini Murcielago (pentru care exista doua variante de nume – Jota sau Aventador). Pozele pe care le vedeti au fost facute la un eveniment organizat pentru posesorii de Lamborghini, in Los Angeles.

La eveniment au participat, probabil nu intamplator si cativa jurnalisti, asa ca putem vedea noul model. Camuflat doar de banda adeziva lipita pe toata caroseria. E adevarat, din unghiurile astea nu vedem ansamblul masinii, dar ne putem da seama ca partea frontala este mult inspirata de Lamborghini Reventon, ultraexclusivistul model prezentat acum cativa ani si vandut demult.

Noul Lamborghini Murcielago art Noul Lamborghini Murcielago, aproape descoperit

In rest, nu putem spune decat ca va fi un festin sa vedem masina din toate pozitiile, complet necamuflata pentru ca mai are multe de aratat. Pare si mai agresiva decat Murcielago, mai joasa si mai lata. Plus ca trebuie sa vedem interiorul, despre care nu se stie mai nimic.

In ceea ce priveste motorul, stim deja cu ce avem de-a face. Propulsorul, un V12 de 6,5 litri, dezvolta 700 CP si 690 Nm. Deci, se anunta cifre ametitoare si ramane sa vedem cat de eficienti au fost italienii in a reduce masa masinii, pentru ca se lauda ca aceasta este solutia lor pentru a reduce consumul si noxele. Ceea ce inseamna ca n-o sa vedem prea curand un Lambo hibrid.

Sursa: Facebook via Carscoop

Despre autor

Jurnalist auto, 11 ani de experienta in presa scrisa, TV si online. Fondator al blogului Motorstory.ro, in 2008.